Zum Hauptinhalt springen
E-Mail: service@selva.de Telefoon: +31 (0) 23 529 19 50
Nieuw! Onweerstaanbare tafelklokken met stijl.

Nieuw! Onweerstaanbare tafelklokken met stijl.

Vandaag hebben we een prachtige producttip voor iedereen die waarde hecht aan iets speciaals: onze nieuwe tafelklokken van Hermle laten elke kamer stralen in nieuwe pracht! Een tafelklok die ieders aandacht trekt, maakt van je huis een thuis. Met een basis, puristisch of massief hout, elk van onze nieuwe tafelklokken is iets heel speciaals. Hermle klokken staan al lang in de schijnwerpers vanwege hun hoge kwaliteit. Klokkenkenners en fans van kwaliteit zullen het verschil herkennen. Je vindt de complete selectie op www.hobbyklok.nl!
Onze authentieke weerklokken zijn ook echte blikvangers. Vooral verzamelaars van bijzondere stukken zullen blij zijn met de gedetailleerde ontwerpen en het unieke vakmanschap. Al onze nieuwe weerhuisjes zijn met de hand gemaakt in het Zwarte Woud. De resulterende kwaliteit van de weerhuisjes is gewoon verbazingwekkend! De ingebouwde thermometers helpen je betrouwbaar voorbereid te zijn op alle grillen van de natuur. Mooiere temperatuurmeters vind je nergens!
Onze eenvoudigere thermometers en hygrometers zijn net zo spannend. Digitale modellen passen zich perfect aan aan de behoeften van je huis. Ben je op zoek naar een hygrometer voor je badkamer? Of wil je de perfecte temperatuur in je slaapkamer bereiken met een eenvoudige thermometer? Wat je stijl ook is - Hobbyklok heeft de perfecte oplossing!
We kijken uit naar je bezoek aan www.hobbyklok.nl!