Zum Hauptinhalt springen
E-Mail: service@selva.de Telefoon: +31 (0) 23 529 19 50
Kleurrijke kinderwekkers voor de allerkleinsten! Hier zijn wekkers die echt leuk zijn.

Kleurrijke kinderwekkers voor de allerkleinsten! Hier zijn wekkers die echt leuk zijn.

Vandaag draait het allemaal om de kleine Selva-klanten. Prachtige kinderwekkers nodigen je uit om te dromen! Dieren, prinsessen, voetbal en vele andere leuke thema's zullen je kind ook inspireren. Wekkers in ieders favoriete kleur maken ze gewoon blij - en op een kindvriendelijke manier!
De nieuwe SELVA kwartswekker voor kinderen, die gebaseerd is op de nieuwste wekkerstandaarden, zorgt er niet alleen voor dat kleine meisjes of jongens 's ochtends op tijd uit bed komen, maar past dankzij het kleurrijke design ook indrukwekkend in de omgeving van de kinderkamer. De robuust geproduceerde wekkers kunnen ook tegen een stootje. Eenhoorn, voetbal of sterrenhemel: je kleintjes zullen dol zijn op deze wekkers, die ontwikkeld, ontworpen en in elkaar gezet zijn in Duitsland!
Alle Selva wekkers zijn gemakkelijk af te lezen, ontworpen met oog voor detail en altijd verkrijgbaar voor de beste prijs in onze winkel. Niet alleen kinderwekkers en wandklokken met dieren nodigen uit om rond te kijken: We hebben ook een grote selectie moderne radiogestuurde wekkers, praktische kwartswekkers en andere uurwerken in verschillende maten, vormen en kleuren.
Snuffel snel rond en maak je kleintjes blij!
Kinderwecker Pferd - Pferde im Herbstwald
In jedem Kinderzimmer nützlich und optisch ein echter Hingucker – der qualitätsvolle EUROTIME Kinderwecker für Mädchen und Jungen. Mit seiner farbenfrohen, modernen Ausführung fügt sich der Kinderwecker in die Umgebung eines Kinderzimmers wunderbar ein und weckt bei Mädchen und Jungen schon früh Interesse für ein spielerisches Erlernen der Uhrzeit. Das mit großen arabischen Ziffern versehene, von einem beeindruckenden Pferde-Motiv geprägte Zifferblatt zeugt von einer kindgerechten Optik. Darüber hinaus verhindert eine schleichende Sekunde ein unliebsames Tick-Tack und ermöglicht den Kleinsten somit jederzeit einen ungestörten Schlaf. Ausgestattet ist der Kinderwecker mit einem zuverlässigen Quarzwerk. Der Kinderwecker besteht aus robustem silberfarbenem Kunststoff – und eignet sich demnach hervorragend fürs Kinderzimmer! Schließlich wurde auf eine hochwertige Kunststoffabdeckung gesetzt, um Glasscherben zu vermeiden und die Verletzungsgefahr zu mindern. Mit Licht und Weckwiederholung. 1,5-V-AA-Batterie erforderlich (nicht im Lieferumfang enthalten). Maße: 96 x 96 x 60 mm. Gewicht: 190 g.

€ 24,95*
Atlanta 1736/0 Kinderwekker wit
Kinderwekker met slepende secondewijzer, repetitie, licht en bonte wijzerplaat.

€ 19,90*
Kinderwekker bouwvakker - Cementmixer
VOOR DE KLEINSTE BOUWWERKERS: Wekker met bouwvakker en cementmixer overtuigt door zijn samenspel van motief en behuizing. De blauwe kleur van de motiefachtergrond komt duidelijk tot uiting in de context van het artikel. HOGE KWALITEITSBEWEGING: Dankzij het hoogwaardige kwarts uurwerk loopt de secondewijzer van deze wekker slepend. Er is nauwelijks een tikkend geluid te horen, vooral niet het geluid van een betonmixer! STABIEL: De wekker is gemaakt van stevig kunststof en is daarom ideaal voor de kinderkamer! Er werd immers een hoogwaardige kunststof glas gebruikt om gebroken glas te voorkomen en het risico op letsel te verminderen. Bescherming heeft ook de hoogste prioriteit bij dagelijkse bouwwerkzaamheden, dus een veiligheidshelm en een veiligheidsbril moeten worden gedragen! OPLOPEND ALARM: Om een slecht humeur te voorkomen, probeert de wekker met bouwvakker en cementmixer eerst de zachte manier en begint met een zacht alarm. Als dat niet helpt, wordt het luider om de kleintjes in staat te stellen hun dag te beginnen, ook wel een crescendo alarm genoemd. Daarnaast heeft de wekker een lampje en een alarmherhaling (geactiveerd door de knop bovenaan). STROOMVOORZIENING: De wekker heeft een 1,5 V AA-batterij nodig om te functioneren, die niet is inbegrepen. Kleur: blauw / wit. 9,5 x 4,5 x 9,5 cm.

€ 24,95*