Zum Hauptinhalt springen
E-Mail: service@selva.de Telefoon: +31 (0) 23 529 19 50
Glimmende sieraden, een stralende glimlach: professionele verzorgingsproducten voor sieraden van hoge kwaliteit bij Selva

Glimmende sieraden, een stralende glimlach: professionele verzorgingsproducten voor sieraden van hoge kwaliteit bij Selva

Sieraden zijn niet alleen een modeaccessoire, maar vaak ook een emotionele metgezel die speciale momenten en herinneringen vastlegt. Of het nu gaat om een verlovingsring, een elegante ketting voor een jubileum of een armband van je laatste vakantie - elk sieraad verdient het om in de beste conditie te blijven. Bij Selva kennen we de waarde van uw schatten en bieden we u een selectie professionele verzorgingsproducten die uw hoogwaardige sieraden weer als nieuw laten stralen.
Waarom is juwelenonderhoud zo belangrijk?
Hoogwaardige sieraden bestaan uit edele metalen en edelstenen die in het dagelijks leven worden blootgesteld aan talloze invloeden. Vuil, huidvetten, parfum en omgevingsfactoren kunnen het oppervlak aantasten en de glans verminderen. Regelmatig onderhoud is daarom essentieel om de waarde en schoonheid van uw sieraden te behouden. Met de juiste producten kun je verkleuring en krassen voorkomen en de levensduur van je sieraden verlengen.
Onze selectie verzorgingsproducten
Bij Selva bieden we een breed scala aan producten die speciaal zijn ontwikkeld voor de verzorging en bescherming van sieraden van hoge kwaliteit:
1. Reinigingsoplossingen: Onze speciale reinigingsoplossingen verwijderen voorzichtig maar effectief vuil en resten. Ze zijn veilig voor alle soorten sieraden, inclusief delicate edelstenen zoals opalen en parels.
2. Poetsdoeken: Hoogwaardige microvezelpoetsdoeken zijn ideaal om uw sieraden te laten glanzen. Ze verwijderen vingerafdrukken en lichte vervuiling zonder krassen op het oppervlak te maken.
3. Ultrasoonreinigers: Voor een bijzonder grondige reiniging bieden we ultrasoonreinigers die zelfs de kleinste deeltjes en diepgeworteld vuil verwijderen. Gemakkelijk te gebruiken en bijzonder effectief.
4. Beschermingsmiddelen: Onze beschermingsmiddelen bieden een extra laag tegen aanslag en krassen. Ze verzegelen het oppervlak en zorgen ervoor dat je sieraden langer net zo stralen als op de eerste dag.
Tips voor het onderhoud van sieraden 
Naast het gebruik van onze hoogwaardige onderhoudsproducten zijn er een paar eenvoudige tips die u kunt volgen om uw sieraden in topconditie te houden:
  • Regelmatig schoonmaken: Reinig uw sieraden regelmatig om ophoping te voorkomen.
  • Correct opbergen: Bewaar uw sieraden in aparte vakjes of doosjes om krassen te voorkomen.
  • Doe uw juwelen af tijdens het sporten en slapen: Vermijd het dragen van sieraden tijdens het sporten of slapen om schade te voorkomen.
  • Wees voorzichtig met chemicaliën: Houd uw sieraden uit de buurt van agressieve chemicaliën zoals chloor of huishoudelijke schoonmaakmiddelen.
Conclusie
Met de professionele verzorgingsproducten van Selva blijven uw sieraden van hoge kwaliteit altijd glanzend en goed beschermd. Ontdek onze selectie en geef uw favoriete sieraden de verzorging die ze verdienen. Want glanzende sieraden zorgen niet alleen voor een stralende lach, maar bewaren ook de herinneringen die ze met zich meedragen.
Bezoek ons op Hobbyklok.nl en laat je inspireren door onze collectie verzorgingsproducten. Je sieraden zullen je dankbaar zijn!
CONNOISSEURS Gold Polishing Cloth, extra groot, dubbelzijdig te gebruiken
Connoisseurs UltraSoft® Sieradenpoetsdoek voor goud met anti-aanslag formule Connoisseur's UltraSoft® Gold Jewelry Polishing Cloth is een handig chemisch reinigingssysteem met twee doeken voor het reinigen en polijsten van sieraden en horloges. Het verwijdert en voorkomt aanslag. De lichtere binnendoek reinigt, de donkere buitendoek poetst. In stap 1 wrijf je zachtjes over je sieraden met de lichter gekleurde UltraSoft binnendoek om vuil en aanslag te verwijderen. Onze exclusieve anti-aanslagbescherming wordt ermee aangebracht. In stap 2 polijst de buitenste, donkere UltraSoft doek je sieraden of horloge om goud of platina een hoge glans te geven. Afmetingen: 279 mm x 355 mm

€ 13,90*
CONNOISSEURS Jewellery Wipes, 25 stuks
De bekende Jewellery Wipes - poetsdoeken – van Connoisseurs! Voor zilver, goud, platina, diamanten en edelstenen. Connoisseurs Jewellery Wipes™ worden geleverd in een handige, gemakkelijk te openen verpakking waarmee je gouden en zilveren sieraden overal en altijd kunt reinigen. Connoisseur Jewellery Wipes bevatten anti-aanslagbescherming om je sieraden glanzend te houden. Inhoud: 25 droge wegwerp poetsdoeken Afmetingen: ca. 7,6 x 9 cm • Voor alle soorten goud en zilver. Edelstenen, kostuumjuwelen en horloges • Reinigt en polijst • Anti-aanslagbescherming • Compacte behuizing • Droog en herbruikbaar • Pakket bevat 25 doekjes

€ 14,90*
Hagerty White Metal Polish, 250 ml
Een reinigende lotion met essentiële olie van citroen voor staal, Roestvrij staal en chroom. Het heeft zowel een reinigende als een polijstende werking en geeft een langdurige beschermende laag tegen aanslag. Het resultaat is een stralende langdurige glans. Gebruik: Goed schudden voor gebruik. Onverdund aanbrengen met een zachte doek en zorgvuldig inwrijven. Met een vochtige doek reinigen, daarna afspoelen en afdrogen met een zachte, droge doek. Inhoud: 250 ml

€ 13,90*
Hagerty Precious Stone Pencil
Einfach zu verwendender Stift mit Pinsel, mit welchem punktgenau Reinigungsflüssigkeit auf Diamanten, Sapphire und Rubine, sowie Gold und Platin aufgetragen wird. Vorteile: - Reinigt, pflegt und der Schmuck strahlt wie neu. Anleitung: - Auf den gesamten Schmuck auftragen und mit einer Bürste unter klarem Wasser abspülen. - Mit einem weichen, trockenen Tuch vorsichtig abtrocknen. Inhalt: 4 ml

€ 13,90*