Zum Hauptinhalt springen
E-Mail: service@selva.de Telefoon: +31 (0) 23 529 19 50
De laatste week van de zomerpromotie van Selva - grijp nu je laatste kans!

De laatste week van de zomerpromotie van Selva - grijp nu je laatste kans!

De tijd vliegt: we zitten alweer in de laatste week van onze spannende zomerpromotie! Dit is je laatste kans om te profiteren van onze onverslaanbare aanbiedingen. Tot het einde van deze week kun je profiteren van sensationele kortingen op een groot aantal producten uit ons assortiment. Hier zijn enkele hoogtepunten die je niet mag missen: 
Polshorloges 
Geef je stijl net dat beetje extra met onze elegante polshorloges van hoge kwaliteit. Profiteer van kortingen tot 50% en verzeker je van je nieuwe favoriete horloge! 
Gereedschap 
Of je nu een professional bent of een hobby-klusser - bij ons vind je het juiste gereedschap voor je projecten. Nu is de perfecte tijd om je werkplaats uit te rusten met hoogwaardig gereedschap tegen topprijzen. 
Handwerk benodigdheden 
Van nauwkeurig meetgereedschap tot robuust snijgereedschap - ontdek ons uitgebreide assortiment knutselspullen en gebruik de laatste dagen van onze zomerpromotie om je werkplaatsuitrusting compleet te maken. 
Modelbouw 
We hebben een speciaal hoogtepunt voor alle modelbouwliefhebbers: profiteer van onze aanbiedingen voor modelbouwpakketten en accessoires. Start je volgende project met de beste materialen en gereedschappen van Selva. 
Exclusieve aanbiedingen
Bezoek onze website en ontdek meer exclusieve aanbiedingen en promoties die alleen geldig zijn tot het einde van deze week. Dit is het beste moment om je verlanglijstje af te werken en flink te besparen! 
Nog maar een paar dagen
Onze zomerpromotie eindigt op 31 juli. Mis de kans niet om eersteklas producten te kopen tegen onverslaanbare prijzen. Neem vandaag nog een kijkje op onze website en verzeker je van je favorieten!