Zum Hauptinhalt springen
E-Mail: service@selva.de Telefoon: +31 (0) 23 529 19 50
We koken voor Pasen!

We koken voor Pasen!

Pasen is een tijd om te smullen. We hebben een aantal praktische tips voor je paasfeest, zodat je niet urenlang wanhopig in de keuken staat! 
Een van de belangrijkste, betrouwbaarste en meest veelzijdige keukenapparaten is de “legendarische” Rotochef! Snijden, raspen, snijden, persen - allemaal met slechts één apparaat. Het maakt koken niet alleen supersnel, maar ook supergemakkelijk! Dankzij het compacte formaat past dit kleine hulpje echt in elke keuken. Elke toepassing voor fruit, groenten, salades enz. is mogelijk. Onze set bevat een uitgebreide reeks van 11 accessoires voor alle toepassingen.
We onthullen nu het goedbewaarde geheim van professionele chef-koks over hoe je een gebraad elke keer weer perfect bakt: Controleer de kerntemperatuur! Want de juiste temperatuur bepaalt of je ossenhaas een culinair genot wordt of meer een test voor je kauwspieren. Met onze draadloze barbecuethermometer zijn de optimale kerntemperaturen voor verschillende vleessoorten en bereidingsniveaus al voorgeprogrammeerd. Natuurlijk kun je ook de individuele temperatuur voor jouw favoriete recept instellen. Als de gewenste temperatuur bereikt is, klinkt er een alarmsignaal. Bijzonder praktisch: dankzij de draadloze radiotransmissie naar de ontvanger blijf je mobiel en kun je je gasten met een gerust hart verwelkomen terwijl het gebraad nog rookt in de oven of op de grill.
En wat als er te veel over is bij het familiediner? Geen probleem! Metalen blikken voor de magnetron zijn de oplossing. Met de Cuitisan Cromosteel voorraadblikken kun je met slechts één blik bereiden, bewaren, invriezen en opnieuw opwarmen! De blikken van robuust en lichtgewicht roestvrij staal (Cromosteel) kunnen zonder problemen in de magnetron, in de oven tot 400°C of in de vriezer tot -40°C gebruikt worden. Microgolven dringen meestal rechtstreeks door in de moleculen van het voedsel in andere gerechten - en genereren de warmte door het vocht te verdampen. Hierdoor kan het opgewarmde voedsel droog worden. Cuitisan daarentegen houdt het vocht vast door de warmte op te hopen in de wanden - en zachtjes af te geven aan het voedsel! 
Meer tips & trucs voor een geslaagde paasmaaltijd vind je HIER.