Zum Hauptinhalt springen
E-Mail: service@selva.de Telefoon: +31 (0) 23 529 19 50
Het wordt beter als je het zelf doet. Ontdek nu alles voor knutselen en doe-het-zelf!

Het wordt beter als je het zelf doet. Ontdek nu alles voor knutselen en doe-het-zelf!

Moet de gootsteen vervangen worden? De plank is kapot? Roest moet verwijderd worden? Als u het zelf doet, heeft u een duidelijk voordeel: u kunt niet alleen het probleem direct oplossen, maar u bespaart ook geld. Zodat u als een professional zelf alles aan uw huis kunt doen, hebben wij vandaag zeer speciale aanbiedingen voor doe-het-zelvers en hobbyisten voor u. 
Snel iets solderen? Duidelijk! Geen enkel probleem met een soldeerplank met vasthoudtang. U kunt zonder hulp uw werkstuk over de plaat bevestigen. Veilig werken gegarandeerd! Ook een demagnetiseerapparaat mag niet ontbreken, want er komt een dag dat het nodig is. Zorg ervoor dat u alles wat u nodig heeft altijd bij de hand heeft in uw thuiswerkplaats! 
Voor het fijnere werk aan horloges, sieraden of kleine apparaten adviseren wij de WIHA graantangenset. Deze is universeel inzetbaar en wordt geleverd in een praktische opbergdoos. Met deze graantang werk je veilig aan gevoelige elektronische componenten. Onze insidertip: de tang is ook ideaal om te solderen! 
Ook op het gebied van gereedschap en handwerk ontdekt u in onze onlineshop permanent goede aanbiedingen. Hoogwaardige gereedschapssets, voordelige losse en reserveonderdelen en professioneel gereedschap voor thuis - snel bij u thuis geleverd! Gebruik de filterfunctie in onze winkel om direct het perfecte gereedschap te vinden. Of laat je gewoon inspireren door onze diverse categorieën voor knutselen, bouwen en knutselen! 
Ontvang snel aanbiedingen bij Selva!