Zum Hauptinhalt springen
E-Mail: service@selva.de Telefoon: +31 (0) 23 529 19 50
Bergeon: Gereedschap van hoge kwaliteit. Kwaliteit voor de beste prijs!

Bergeon: Gereedschap van hoge kwaliteit. Kwaliteit voor de beste prijs!

Selva biedt een exclusieve selectie van Bergeon gereedschap van hoge kwaliteit - tegen de beste prijs! Bergeon staat wereldwijd bekend om zijn precieze en duurzame gereedschappen, speciaal ontwikkeld voor horlogemakers en juweliers. Nu heb je de kans om deze eersteklas producten te kopen tegen onverslaanbare prijzen. 
Precisie en kwaliteit: Bergeon staat voor de hoogste precisie en kwaliteit. Elk gereedschap is vervaardigd met de grootst mogelijke zorg om je de best mogelijke ondersteuning te bieden bij je werk. Bergeon gereedschap is gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen om lang mee te gaan. Ze kunnen zelfs de meest veeleisende taken aan en behouden hun precisie gedurende vele jaren. Het Bergeon assortiment omvat een breed scala aan gereedschappen geschikt voor verschillende toepassingen. Van schroevendraaiers en pincetten tot speciaal gereedschap voor horlogemakers en juweliers - wij hebben alles wat je nodig hebt. 
Profiteer van onze aantrekkelijke aanbiedingen en koop Bergeon gereedschap voor de beste prijs. Wij garanderen je uitstekende kwaliteit tegen onverslaanbare voorwaarden. Met Bergeon gereedschap van Selva kun je precies, efficiënt en op het hoogste niveau werken. Grijp deze kans om je werkplaats uit te rusten met het beste gereedschap en profiteer van onze exclusieve aanbiedingen.
Bezoek ons op selva.de en ontdek ons uitgebreide assortiment Bergeon gereedschap. Kwaliteit en precisie waren nog nooit zo betaalbaar!
Schroevendraaier assortiment 10 stuks in een houten etui Bergeon
De schroevendraaiers zijn voorzien van een elastomeercoating, die een perfect contact tussen het gereedschap en de hand waarborgt. 10 stuks met draaibare kop Ø 0.50 - 0.60 - 0.80 - 1.00 - 1.20 - 1,40 - 1,60 - 2,00 - 2,50 - 3,00 mm. Steel: Roestvrij staal  Coating: Elastomeer TPE Inzetten: Roestvrij staal Houten etui met 10 met kleurcode gemarkeerde tubes met elk 2 reserve inzetten.

€ 397,99*
Veeropwinder voor ETA Calibers Bergeon
Voor alle ETA calibers met rechtse opwinding. Inclusief: 1 Houder voor trommels 12 Trommels 12 Veerkern zwengels met uitgefreesde eindhaken In houten kist

€ 1.937,99*
Precisiebankschroef Bergeon
Uit messing, verchroomd Met insnijdingen, om deze in een andere inspanvoorziening rechtop te houden. Klembekbreedte: 15,5 mm. Spanbereik: 0 - 15 mm. Spandiepte: 9 mm. Afmetingen: 15 x 15 x 76 mm

€ 377,99*
Rodico Premium Bergeon
Voor het reinigen van tappen, raderen, etc., voor het verwijderen van vingerafdrukken op platines, wijzerplaten, wijzers, etc. en voor het verwijderen van overmatig olie op stenen. Verbeterde uitvoering van de sinds decennia bekende Rodico groen. De nieuwe grijze reinigingsmassa is zachter dan het bekende groene product en absorbeert meer olie en vuildeeltjes.

€ 11,99*